Waterzooi met kippenfilets

20 60 0 5
Aantal personen:
  • 4 kippenborsten
  • 50 gr. solo (light)
  • 4 sjalotten
  • 2 preien
  • 1 seldersteel
  • 4 wortels
  • 4 gr. currypoeder
  • 2 bouillonblokjes (kip) of keteltje
  • 3 dl room (light)
  • 1/4 sap van citroen
  • peper en zout
  1. - Snijd alle groenten in stukjes
  2. - Leg de kippenfilets en de sjalotten in de hete solo en laat wat bruinen. Kruiden met peper en
  3. zout. Doe er de groenten bij, evenals het kurrypoeder, de bouillonblokjes en wat water.
  4. - Als de filets gaar zijn, ze uit de pan nemen en warm houden.
  5. - De room en het citroensap bij de groentensaus voegen. Eventueel nog wat bij kruiden met
  6. peper en zout.
jr