Waterkerscappuccino met geitenkaas

477 45 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 uien
  • 1 prei
  • 2 eetlepels Solo Light Vloeibaar
  • 2 aardappelen
  • 2 dl kippenbouillon
  • 2 bussels waterkers
  • 2 dl magere room
  • 100 g jonge geitenkaas
  1. Snipper de ui, snij de prei en stoof ze samen in 2 eetlepels Solo Vloeibaar.
  2. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Overgiet ze met de kippenbouillon en laat een half uur koken. Voeg er de laatste 2 minuten de waterkers aan toe. Hou wel enkele blaadjes over voor de afwerking!
  3. Mix de soep nu in een blender tot een mooie, gladde soep.
  4. Klop de room half op en meng er de jonge geitenkaas onder.
  5. Giet de groene soep in kleine kopjes en schep er een lepeltje room met geitenkaas over.
Solo
Meer inspiratie

SoepVoorgerechtLente