Warme zalmpotjes met Hollandaisesaus

6 20 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 500 g zalmfilet
  • 300 g mosselvlees
  • 2 zakjes Knorr kant-en-klare Hollandaisesaus
  • 100 g geschaafde amandelen
  • 8 eetlepels fijngeknipte bieslook + 24 sprietjes
  • Extra:
  • 8 Knorr Stoofpotjes of ovenvaste schaaltjes, ingevet
  1. Snijd de zalmfilet in kleine stukjes en meng ze met de mosselen, de Hollandaisesaus, de amandelen en de helft van de bieslook. Voeg naar smaak peper toe. Vul hiermee de stoofpotjes of ovenvaste schaaltjes.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de zalmpotjes met Hollandaisesaus in de oven in ca. 10-12 minuten gaar worden. Bestrooi de zalmpotjes royaal met bieslook. Zet ze op een schoteltje, leg op elk 2 sprietjes bieslook en geef er een klein lepeltje bij.
Knorr