Warme tomaat

42 15 3 5
Aantal personen:
  1. Voor 4 personen:
  2. 4 tomaten
  3. Bij de hand: zout en peper,olijfolie, teentje look (of lookpoeder kan ook),klein beetje provençaalse kruiden, parmezaan, beetje paneermeel, verse gehakte peterselie...
  4. Neem een snijplank en een potje...
  5. Pel en snij de loof in kleine stukjes (of lookpoeder) doe dit in een potje met daarbij :peper en zout, klein beetje provençaalse kruiden, beetje paneermeel, verse gehakte peterselie, meng dit alles met wat olijfolie...
  6. Halveer de tomaten, haal een beetje vruchtvlees uit de tomaat zodat er een kuiltje ontstaat,
  7. Duw wat stukjes look in het vruchtvlees.
  8. Vul het kuiltje op met wat van je mengeling in je potje...
  9. Bestrooi als laatst met wat parmezaan...
  10. Zet een aantal minuten onder de grill (oven).
  11. Iets eenvouding maar een lekker bijgerechtje....
minitje_000