Warme, kruidige kaasrolletjes

24 30 0 5
Aantal personen:
  • 1/3 deel roquefort
  • 1/3 deel boter
  • 1/3 deel kruidenkaas (Philadelphia)
  • 1 naar wens witte boterhammen
  • 1 naar smaak fijn gemalen kruiden naar keuze
  • 1 naar wens melk
  1. Fijn gemalen kruiden naar keuze : brandnetel, duizendblad, look, engelwortel, maar ook keukenkruiden kunnen hier dienst doen.
  2. Liefst vers, maar gedroogd kan ook.
  3. Meng alle ingredi├źnten goed onder elkaar (mer een beetje melk erbij werkt het iets gemakkelijker).
  4. Snij de korstjes van de boterhammen.
  5. Smeer een dikke laag van de mengeling op de boterham en rol de boterham op.
  6. Rol nu alles in een stukje zilverpapier en laat even rusten in de koelkast.
  7. Snij er rolletjes van 2 cm vanaf en leg die op een braadslee waar je een stuk anti-aanbakpapier op legt.
  8. Laat de rolletjes goudbruin bakken in je over die op 180┬░ ingesteld is
anja vroomen_2