Warme kreeft-potjes met groene asperges

22 10 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 50 g groene mini-asperges
  • 1 sjalotje
  • vloeibare margarine Solo
  • 0.5 zakje Knorr Sensations Moments Gourmets Kreeftensaus
  • 20 ml slagroom
  • 150 g kreeftvlees (vers gekookt, uit blik of surimi)
  • 1 boterham
  • 0.5 el fijngeknipte bieslook
  1. Snijd 1 cm van de (stugge) onderkant van de asperges af. Snijd de asperges elk in 4-5 stukjes.
  2. Pel en hak het sjalotje heel fijn.
  3. Verhit een koekenpan of wok, voeg 1 el vloeibare margarine toe en roerbak de asperges en sjalot 3 min.
  4. Bereid de saus met de slagroom volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het aspergemengsel en het kreeftvlees toe en warm 2 min. door.
  5. Verwijder de korsten van de boterham, rooster de boterham en snijd in 12 lange smalle reepjes of driehoekjes.
  6. Vul 4 kleine potjes of glaasjes met de warme kreeft met asperges en strooi de bieslook erover. Zet ze op schoteltjes en leg de reepjes toost ernaast.
Knorr