Warme geitenkaas bolletjes met honing en truffel

35 12 0 5
Aantal personen:
  • 100 gr verse geitenkaas en 1 eetl honing
  • 1 eetl verse truffelsalsa(vind je in een delicatessenwinkel)
  • 2 sneetjes witbrood en paar blaadjes veldsla voor garnering
  1. Roer de geitenkaas glad in een kom samen met de honing en truffel. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Verpak de kaas in plasticfolie en laat de smaken een nachtje intrekken in de koelkast.
  3. Schep de volgende dag bolletjes van de geitenkaas ter grootte van een knikker en bewaar deze in de koeling tot gebruik.
  4. Steek met een borrelglaasje 8 rondjes uit de sneedjes witbrood en bak de toastje goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 °C.
  5. Leg de bolletjes geitenkaas op de toastjes en zet deze nog even terug in de oven.
  6. Leg op 8 amuselepels blaadjes veldsla, leg de toastjes met geitenkaas erop en garneer eventueel met wat geschaafde truffel.
hildeke3105