Warme citroencakejes met plattekaas

369 60 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 250 g Solo in wikkel
  • 250 g bloem
  • 250 g suiker
  • 4 eieren
  • 2 citroenen
  • 250 g plattekaas
  • 4 eetlepels honing
  1. Verwarm de oven voor op 160° C.
  2. Klop de eieren met de suiker op tot een luchtige massa. Laat de Solo au bain-marie smelten en voeg die toe aan het eiermengsel. Meng er ook de bloem door tot je een mooi beslag krijgt.
  3. Rasp de schil van 1 citroen en meng die onder het deeg. Pers nu beide citroen en voeg het sap toe.
  4. Giet het deeg in ingevette bakvormpjes en bak de cakejes zo’n 10 minuten op 160° C.
  5. Meng terwijl de plattekaas met de honing.
  6. Serveer de warme cakejes met een schepje honingkaas.
Solo
Meer inspiratie

PatisserieLente