warme appel-perenflapjes

8 30 5 5
Aantal personen:
  • 4 plakjes bladerdeeg (diepvries)
  • 1 appel (goudreinet)
  • 1 peer (handpeer)
  • 50 gram hazelnoten (gehakte)
  • 4 eetlepels honing
  • boter
  1. Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
  2. Oven voorverwarmen op 225 graden.
  3. Schil de appel en peer, klokhuizen verwijderen en in blokjes snijden. Fruit mengen met citroensap. hazelnoten en honing door fruit scheppen.
  4. Vormpjes invetten met boter en bekleden met bladerdeeg.
  5. Fruit-notenmengsel in vormpjes scheppen. Overhangende punten nonchalant over de vulling heen vouwen.
  6. Taartjes in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken.
  7. Lekker met bolletje ijs naar eigen smaak.
wullum