Walnootkoekjes

32 40 4 5
Aantal personen:
  • Voor het deeg:
  • 250 g Solo Patisserie
  • 120 g poedersuiker
  • 100 g gemalen walnoten
  • 320 g bloem
  • Voor de vulling:
  • 125 g Solo Patisserie
  • 150 g poedersuiker
  • 150 g gemalen walnoten
  • Je kunt een glaasje rum of andere alcohol aan de vulling toevoegen.
  1. Meng de Solo Patisserie met de suiker en de noten tot een smeuïg mengsel.
  2. Voeg de bloem toe en kneed het deeg in een kom. Vet de bakvorm in met Solo Patisserie en bestrooi met bloem.
  3. Laat het deeg 30 minuten rusten en leg het dan in de bakvorm. Bak ongeveer 12 minuten op 180 °C.
  4. Bereid de vulling: meng de Solo Patisserie met de poedersuiker en de noten tot je een zacht en smeuïg geheel krijgt. Als je wilt, kun je wat rum of andere alcohol toevoegen.
  5. Nadat de gebakjes zijn afgekoeld, vul je ze met de vulling en strooi je er de notenstukjes over.
Solo
Meer inspiratie

PatisserieNagerecht