Wafels

112 90 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 200 g Solo Patisserie
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl baksoda
  • 1 vanillestokje
  • 100 g rietsuiker
  • honing naar smaak
  • 4 eieren
  • 600 g patisseriebloem
  • 400 ml volle melk
  1. Meng de zachte Solo Patisserie met het zout, bakpoeder en baksoda. Schraap het vanillestokje uit en voeg het merg toe. Voeg de suiker, honing en eieren 1 na 1 toe.
  2. Voeg de helft van de patisseriebloem en melk toe en dan de rest van de bloem en melk (zo krijg je een mooi glad deeg).
  3. Verwarm je wafelijzer goed voor en schep er met een ijslepel of 2 lepels het beslag in.
  4. Laat je gebakken wafeltjes afkoelen op een taartrooster.
Solo
Meer inspiratie

BelgischPatisserieNagerecht