Wafels met slagroom

83 140 3 5
Aantal personen:
  • 2 eieren
  • 125 g bloem
  • 25 g fijne kristalsuiker
  • 2 g zout
  • 10 g bakpoeder
  • 40 g gesmolten Solo
  • 20 cl melk
  • Solo Crèmefine Patisserie
  1. Scheid het eiwit van de eierdooiers en klop het stijf.
  2. Meng de bloem, de suiker, het zout en het bakpoeder in een kom.
  3. Voeg de eierdooiers, de gesmolten Solo en daarna ook de melk toe.
  4. Roer er voorzichtig het stijfgeklopte eiwit onder. Laat 2 uur rusten in de koelkast.
  5. Klop intussen de Solo Crèmefine Patisserie mooi luchtig tot slagroom in je keukenrobot of met de garde. Zet in de koelkast.
  6. Warm het wafelijzer op. Doe één pollepel deeg in het ijzer en laat bakken tot de wafel goudbruin ziet. Herhaal tot al het deeg opgewerkt is.
  7. Haal de slagroom uit de koelkast en schep hem in een spuitzak. Versier de wafels met heerlijke toefjes slagroom en dien lauw op.
Solo
Meer inspiratie

BelgischPatisserieNagerecht