VOORGERECHT GARNAALKROKETTEN

8 45 0 5
Aantal personen:
  • 200 GR BOTER
  • 300 GR BLOEM
  • 2 LITER MELK
  • 700 GR GARNALEN
  • 200 GR EMENTAL
  • 6 EIEREN
  • 1 SNUIFJE ZOUT
  • 1 SNUIFJE PEPER
  • 1 SNUIFJE CAYENNEPEPER
  1. NA HET KOKEN VAN DE MELK OP SMAAK GEBRACHT MET CAYENNEPEPER MOET JE 1 1/2 VOCHT OVER HOUDEN VOOR DE SAUS .
  2. VAN DE BOTER EN DE BLOEM EEN ROUX MAKEN MET HET KOOKVOCHT . DAARNA DE KAAS EN DE EIDOOIERS TOEVOEGEN . ALS LAATSTE DE GARNALEN TOEVOEGEN . LEG HET GEHEEL OP EEN PLAAT EN LEG DEZE GEDURENDE DE NODIGE TIJD IN DE KOELKAST OM OP TE STIJVEN . SNIJ DE KROKETTEN .
  3. GEBRUIK DE EIWITTEN OM TE PANEREN MET NOG TWEE TOEGEVOEGDE EIDOOIERS . DRAAI DE KROKETTEN IN DE BLOEM DE PANEER ZE .
Izegem 54