Voor Sinterklaas... Schuddebuikjes-rotsjes

2 15 5 5
Aantal personen:
  • 100 gr pure/witte of melkchocolade
  • 2-3 handjes schuddebuikjes
  • versieringen zoals mini smarties, pareltjes enz
  1. Eigenlijk is dit te simpel om een recept te noemen. Geen pindarotsjes, die we allemaal wel kennen, maar een Sinterklaas achtige variant. Aangezien kleindochter inmiddels al weer 5 hier was, hebben we dit met veel plezier gemaakt.
  2. Smelt de chocolade naar keuze au bain Marie , roer er de schuddebuikjes ( in de supermarkt bij het broodbeleg, kleine speculaasbolletjes) door, zodat ze met een dun laagje chocolade bedekt zijn. Leg dan met een lepel hoopjes op bakpapier. Versier ze naar keuze als de chocolade nog vloeibaar is. Zet weg in de koelkast. En dan smullen maar. In de koelkast blijven ze een week goed, maar... of dat gaat Lukken?
Love to Cook