Volkoren snee rosbief 'tonnato'

4 15 0 5
Aantal personen:
  • 1 blikje tonijn op waterbasis
  • 3 el mayonaise of yofresh
  • 3 el droge witte wijn
  • 1 ansjovisfilet uit blikje
  • 4 dikke plakken handgesneden volkoren vloerbrood
  • 150 gr rosbief
  • 1/2 zak rucola à 75 gram
  • 3 el geschaafde parmezaanes kaas
  • 2 tl kappertjes
  1. Dat wordt lekker lunchen met deze heerlijke sandwich met rosbief en tonijn!
  2. Pureer in de keukenmachine de tonijn met de mayonaise, de wijn en de ansjovisfilet
  3. .Breng de tonijnsaus op smaak met zout en peper.
  4. Beleg het vloerbrood met de rosbief.
  5. Lepel er royaal tonijnsaus over en maak de boterhammen af met de rucola, de kaas en de kappertjes.
  6. Tip: Tonijnsaus kun je 1-2 dagen eerder maken en gekoeld bewaren. De saus is ook lekker op een boterham met gegrilde groenten of varkensfricandeau.
  7. Ook lekker als gemakkelijk en snel hoofdgerecht met een soepje vooraf en een toetje na.
  8. BRON: Vri4endin .nl
Love to Cook