Vlindermacaroni met salami en walnoten in courgette & knoflooksaus

16 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 200 g vlindermacaroni
  • 0.5 courgette
  • 1 lente-ui
  • 150 g salami
  • 1 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 1 pot Bertolli Pastasaus Gegrilde groenten (400 g)
  • 3 el balsamicodressing
  • 2 el grof gehakte walnoten
  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snijd de courgette in dunne plakjes en de lente-ui in smalle ringetjes. Snijd de salami in halve dunne plakjes. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan of wok en bak de salami op een hoog vuur gedurende 2 minuten. Voeg de pastasaus toe en kook de saus 5 min. op een matig vuur. Meng de courgette met de lente-ui en de dressing. Meng de macaroni en de helft van de walnoten met de saus. Verdeel de macaroni over 2 warme diepe borden en bestrooi met de rest van de walnoten. Serveer de salade er apart bij.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht