Vlindermacaroni met ham en kaas

4 25 0 5
Aantal personen:
  • 300 g vlindermacaroni (farfalle)
  • 1 komkommer
  • 1 grote ui
  • 3 eetlepels slasaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 tube tomatenpuree (a 135 ml)
  • 1 bakje hamblokjes (200 g)
  • 1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)
  1. In pan macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Komkommerblokjes in schaal mengen met slasaus. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Ham toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en mengen met tomaatmengsel. Kaas erover strooien. Serveren met komkommersalade
sig