Visschotel met uien en tomaten

12 45 0 5
Aantal personen:
  • 600 gram Kabeljauw
  • 8 Tomaten
  • 2 uien of pijpajuin
  • 1 dl Noilly Prat
  • Peper en zout
  • gehakte peterselie
  • solo
  1. Pel de tomaten en snij ze in kwartjes,verwijder de pitjes. Pel de uien en snij ze in ringen.(pijpajuin in ringen)
  2. Beboter een vuurvaste schaal. Leg er de helft van de tomaten in, daarop de helft van de uien dan de vis. Kruid met peper en zout. Doe de rest van de groenten op de vis.
  3. Lepel er wat Noilly Prat bij. Leg nootjes Solo op de groenten. Bak het gerecht in 30 minuten gaar in de oven, op 175° C. Werk af met gehakte peterselie.
  4. Serveer met aardappelpuree.
  5. Mijn antwoord op de Libelle
escofier