Visschotel met tomaat

7 30 0 5
Aantal personen:
  • 4 stuk kabeljauwhaas van 150 gr
  • 3 grote tomaten in stukken
  • 1 ui in ringen
  • 200 gr crème fraîche
  • 100 gr geraspte belegen kaas
  • 2 tl gedroogde Provençaalse kruiden
  • 3 el olijfolie
  • ingevette ovenschaal
  1. Bereid aardappelen eens in de schil. Deze zit niet alleen vol extra voedingsstoffen, het geeft de aardappel ook een extra volle smaak.
  2. .Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  3. Verdeel de tomaat en de uiringen over de stukken vis. Schep er een lepel crème fraîche op. Bestrooi met de kaas, de kruiden en zout en peper naar smaak.
  4. Bak de visschotel in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar.
  5. Serveer met in de schil gekookte gebakken aardappeltjes en geef er een groene groente bij.
  6. Vriendin .nl recept aangepast ( Kabeljauw i.p.v Pangasius)
Love to Cook