Visschotel alla Genovese met panini en tomatensalade

97 30 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 400 g grof gesneden roerbakgroenten
  • peper, zout
  • 500 g visfilet (bijv. pangasius of zalm)
  • 4 el Bertolli Pesto Verde
  • 5 tomaten
  • 3 el Bertolli Extra vergine olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • 8 sprietjes bieslook
  • 4 (volkoren) Panini
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de groenten 4 min. in ruim kokend water met een snufje zout. Giet af en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de visfilet in stukken van ca. 4 cm. Meng ze in een ovenvaste schaal (van ca. 2 l inhoud) met de pesto en de groenten.
  2. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Laat de vis in de hete oven in ca. 20 min. gaar worden. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op een schaal. Bestrooi ze met wat peper, besprenkel ze met de dressing, door de olijfolie met de azijn te mengen, en knip de bieslook erboven fijn.
  3. Zet de salade, de visschotel en de broodjes op tafel.
Solo