Vissalade met venkel, sinaasappel en spinazie

3 15 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 300 g tongfilet (alternatief: elke witte vis in kleinere filetvorm)
  • 2 sinaasappels
  • 1 grote venkelknol
  • 100 g spinazie
  • 3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie
  • 30 g walnoten
  • 20 g rozijnen (sultana‚Äôs)
  1. Pocheer de vis twee minuten in gezouten water. Laat de vis afkoelen.
  2. Pel de sinaasappel en verdeel in partjes. Verwijder ook eventuele pitten.
  3. Snijd de venkel in kleine stukjes en meng ze samen met sinaasappel door de spinazieblaadjes. Breng op smaak met olijfolie, wat zout en peper.
  4. Voeg walnoten en rozijnen toe aan deze sla.
  5. Meng en dien meteen op.
  6. Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansSaladeHoofdgerecht