Visrolletjes in geroosterde paprikasaus

1275 30 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 2 eetlepels geraspte kaas
  • 200 g scholfilet
  • 2 eetlepels Solo
  • 2 theelepels oregano
  • 0.5 pot geroosterde paprika's
  • 2 rode uien
  • 0.5 blik gepelde tomaten
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 200 g kabeljauwfilet vers
  1. Doe de geroosterde paprika's over in een vergiet en spoel deze af met ruim water, l uitlekken en snij ze in grote stukken.
  2. Pel en snipper de uien.
  3. Verhit 1 eetlepel Solo in een ruime pan en bak de ui glazig.
  4. Voeg de paprikastukken toe en bak deze kort mee
  5. Voeg de tomaten toe met de oregano.
  6. Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Solo.
  7. Snij de filets in de lengte doormidden en bestrooi de filets met paprikapoeder.
  8. Rol de filets op en leg deze in de ovenschaal.
  9. Pureer het paprika-tomaat mengsel in de keukenmachine of blender.
  10. Verdeel de saus over de visrolletjes en strooi de kaas erover heen.
  11. Plaats de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Solo