Vispotje met kokosmelk

559 30 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • Solo Vloeibaar
  • 2 teentjes look
  • 1 theelepel korianderzaadjes
  • 1 limoen
  • zout
  • 1 bosje verse koriander
  • 450 g zalmfilet
  • 450 g roodbaarsfilet (of andere vaste vis)
  • 1 stukje verse gember
  • 1 paprika
  • saffraan
  • 4 dl kokosmelk
  1. Snijd de visfilets in stukken van ± 3 cm.
  2. Snijd de paprika middendoor, haal er de zaadlijsten uit en snijd in dunne repen.
  3. Hak de look en gember fijn.
  4. Maak de korianderzaadjes fijn met de vijzel.
  5. Snijd de limoen in partjes en hak de verse koriander grof.
  6. Verwarm een kookpot met Solo Vloeibaar en stoof er de look, gember, reepjes paprika en gebroken koriander in.
  7. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
  8. Leg er de stukken vis, de limoenpartjes en saffraandraadjes in.
  9. Breng weer aan de kook, dek af en laat 5 minuten sudderen.
  10. Zet van het vuur en garneer met verse koriander.
Solo