vispapillote met prei en spek

63 25 4 5
Aantal personen:
  • 600 g visfilet
  • 2 stengels prei
  • 1 eetlepel korianderzaad
  • 6 eetlepels Solo
  • 4 plakjes gerookt spek
  • peper
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 gaasjes droge witte wijn
  1. verdeel de vis in 4 porties
  2. snipper de prei fijn en stoof met 2 eetlepels Solo halfgaar
  3. breng op smaak met de grof geplette koriander
  4. smeer met een penseel een stuk aluminiumfolie in met een beetje Solo
  5. leg er dan een plakje spek op en 1//4 van de prei
  6. schik er de vis op en werk af met peper en een takje rozemarijn
  7. giet er de wijn bij en plooi zorgvuldig dicht
  8. bak in de op 180° voorverwarmde oven gedurende 8 minuten of schuif ze op de bbq om te garen
veronique de m