Vispapillot met schelpjespasta

89 25 4 5
Aantal personen:
  • 300 g schelpjesmacaroni
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 4 stukjes (à 75 g) stevige visfilets (bijv. tilapia)
  • 4 el Bertolli Pesto Verde
  • 400 g grof gesneden roerbakgroenten
  • peper, zout
  • 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Basilicum
  • 150 g gemengde rauwkost
  • 3 el azijn
  1. Steek de BBQ aan of verhit een grill, grillplaat of grillpan. Kook de schelpjesmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af en spoel met koud water tot de pasta koud is. Laat goed uitlekken.
  2. Bestrijk 4 grote vellen aluminiumfolie met wat Bertolli Vloeibaar. Leg op elk vel een stuk visfilet en bestrijk dat met 1 el pesto. Verdeel de groenten over de visfilets en bestrooi met wat peper en zout. Vouw het folie dicht. Gaar de pakketjes op de hete BBQ, onder de hete grill of in een hete grillpan in ca. 15 min. gaar. Keer geregeld.
  3. Meng ondertussen de koude pasta met de koude saus, de rauwkost, de azijn en naar smaak wat peper en zout. Leg op elk bord een pakketje en geef de pastasalade erbij. Open de pakketjes pas aan tafel.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht