Vislasagne

63 40 4 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • olijfolie
  • witte wijn
  • voorgekookte lasagnebladen
  • 5 tomaten
  • 4 courgetten
  • 200 gr garnalen
  • 500 gr diepvriesspinazie
  • 500 gr mascarpone
  • 200 gr gorgonzola
  • 4 kabeljauwfilets
  • 4 zalmfilets
  • 200 ml room
  • gemalen parmezaankaas
  • peper en zout
  1. - spinazie ontdooien
  2. - tomaten ontvellen, ontpitten en in blokjes snijden
  3. - visfilets overlangs doorsnijden
  4. - de courgetten in blokjes snijden en "apart "stoven in olijfolie
  5. - de ui fijnsnijden en stoven in olijfolie
  6. - daarna blussen met witte wijn
  7. - mascarpone, gorgonzola en room toevoegen en op een zacht vuurtje laten smelten
  8. - breng op smaak met peper en zout
  9. - een rechthoekige ovenschotel insmeren met olijfolie
  10. - oven voorverwarmen op 180°C
  11. - lasagnebladen schikken op de bodem
  12. - laagje saus met daarbovenop laagje spinazie
  13. - kabeljauw opleggen
  14. - lasagnebladen
  15. - laagje saus met daarbovenop de courgetten
  16. - zalm opleggen
  17. - lasagnebladen
  18. - garnalenen tomaten opleggen
  19. - laagje saus
  20. - afdekken met laag gemalen parmezaankaas
  21. - 30 min in een oven van 180°C
Lydievr