Visballetjes met een mozzarellahart

318 25 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • zout
  • 1 eetlepel gehakte platte peterselie
  • melk
  • bloem
  • paneermeel
  • Solo Frituurvet
  • 1 ui
  • peper
  • 2 eieren
  • 100 g mozzarella
  • 2 sneetjes brood zonder korsten
  • 300 g visfilet
  1. Kook de vis gaar in een bodempje water en mix fijn.
  2. Meng met de peterselie, de ui en 1 ei.
  3. Laat ondertussen het brood in de melk weken en snipper het fijn.
  4. Voeg het aan de visbereiding toe en meng goed.
  5. Breng op smaak met peper en zout en voeg bloem bij tot je een deeg bekomt waarvan je bolletjes kan maken.
  6. Verdeel de mozzarella in bolletjes en duw in ieder bolletje een stukje kaas.
  7. Klop het resterende ei los.
  8. Haal de bolletjes door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.
  9. Bak goudgeel in hete olie.
Solo