VIS OVENSCHOTEL

6 45 0 5
Aantal personen:
  • 2 stukken witte vis
  • 2 wortelen
  • 1 UI
  • 2 stengels selder
  • 1 prei
  • 1 BLOKJE MAGGI ORIENTAL
  • Oxfam wereldkruiden
  • 1 glas witte wijn
  • 1 BUSJE ALPRO CUISINE
  • 1 takje tijm
  • AARDAPPELEN
  • peper , zout , nootmuskaat
  1. Was de groentjes en snij deze fijn. De groentjes in een beetje olijfolie aanbakken.
  2. Hierbij de tijm, Maggi Oriental en Oxfam kruiden toevoegen. Omroeren en de Alpro en witte wijn laten inkoken. Indien de saus wat te lopend is kan je het altijd wat indikken met maïzena. De vis in stukjes toevoegen en nadien 15 min. in een voorverwarmde oven van 200°C garen. Kies wel voor een ovenbestendige pan of je kan het ook in een ovenschaal gieten.
  3. Snij de aardappelen in stukjes, kook gaar en maak er puree van.
NelekeP