Vis met boursin en tomaat uit de oven

31 35 4 5
Aantal personen:
  • 2 stuks kabeljauwfilets van 150 gram elk
  • 2 tomaten
  • 40 gr geraspte kaas
  • 1/2 pakje bousin
  • peper en zout
  1. Begin met het voorverwarmen van je oven op 200 graden. Snijd daarna de tomaat of de tomaten in stukjes, zonder de zaadjes. Strooi daarna een beetje zout en peper of beide kanten van de kabeljauw filets en leg ze in een ovenschaal naast elkaar. Je kunt het beste de ovenschaal een beetje invetten met olijfolie. Smeer daarna de Boursin Cuisine over de vis en strooi daarna ook de stukjes tomaat en de geraspte kaas er overheen.
  2. De visjes kunnen nu voor 20-25 minuten de oven in totdat deze mooi goudbruin zijn geworden.
  3. Serveer de vis met gebakken aardappeltjes en een frisse salade naar keuze.
  4. Weer eens een andere variant van de vis. Heerlijk door de boursin en de tomaat.
Love to Cook