Vis all'arrabbiata

28 40 5 5
Aantal personen:
  • 4 el olijfolie
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 800 gr tomatenblokjes
  • 3 teentje knoflook, geperst
  • 1 gedroogd pepertje, gesnipperd
  • 50 ml room
  • 800 gram witte vis, in blokjes
  • 1 vers rood pepertje,
  • zout
  • zwarte peper
  • peterselie
  1. Verhit de olie en fruit de ui 5 min. Voeg de tomatenblokjes, de knoflook en het gedroogde pepertje toe. Laat 20 minuten sudderen en schep af en toe om. Proef even, en voeg - als de saus te pittig is een scheutje room toe.
  2. Leg de vis in de saus en laat op een zacht vuurtje 8 minuten sudderen. Voeg de rest van de room toe en kruid met peper en zout.
  3. Snij het pepertje in ringetjes. Dien op, afgewerkt met het pepertje, peterselie en peper.
So-Phie