Victoriabaarsfilets met citroensaus

388 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 600 g victoriabaarsfilets
  • 4 eetlepels citroensap
  • zout, peper
  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 8 kerstomaten, in vier gesneden
  • 2 eetlepels basilicum, versnipperd
  • 2 eetlepels koriander, fijngehakt
  1. Maak de visfilets schoon onder stromend water en dep ze droog.
  2. Giet water in een stoomkoker.
  3. Doe de visfilets in het mandje. Dek af en breng aan de kook.
  4. Laat 5 minuten koken zodra er stoom gevormd wordt. De vis is klaar als het visvlees mooi wit is.
  5. Bereid ondertussen de citroensaus door het citroensap met het zout, de peper en de olijfolie te mengen.
  6. Schik de visfilets op de borden en giet er de citroensaus over.
  7. Werk af met kwartjes kerstomaten, basilicum en gehakte koriander.
Solo