Verstopt karbonaadje

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 2 schouderkarbonade
  • 1 flinke ui in halve ringen
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 125 gr champignons in plakjes
  • 4 plakken 30 + kaas
  • 1 el olijfolie
  • peper en zour
  • 2 stuk aluminiumfolie
  1. Bestrooi de karbonade met peper en zout verwarm de olie in de pan en bak de karbonades aan beide kanten even licht bruin aan.
  2. Haal de karbonades uit de pan en smoor de uien en de champignons enkele minuten.. Voeg de tomatenpuree toe en roer even alles goed om.
  3. Leg de 2 stukken aluminiumfolie open op het aanrecht. Leg op elk stuk een karbonade dan een plak kaas, een laagje ui mengsel , kaas en weer ui mengsel. Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze voor 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Lekker met broccoli en een gekookt aardappeltje.
Love to Cook