Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui

203 45 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 400 g verse tonijnsteak
  • 2 eetlepels Solo
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 porties raketsla
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • grof zout
  • 2 sneetjes wit brood
  • 1 rode ui
  • peper
  • 4 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  1. Verhit de Solo en bak de tonijn gedurende 45 seconden op iedere kant gaar.
  2. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  3. Smeer het brood aan beide kanten in met de Solo Vloeibaar en snij in blokjes.
  4. Bak ze in een pan tot ze mooi goudgeel zijn. Laat op keukenpapier uitlekken.
  5. Pel en snij de ui in schijfjes.
  6. Meng de olijfolie en de azijn met het sesamzaad en roer met de ui door de sla.
  7. Snij de vis in blokjes en meng ze met de sla.
  8. Werk af met vers gemalen peper en grof zout.
Solo