Verse tagliatelli met scampi, appels en kurkuma

6 30 0 5
Aantal personen:
  • 2 uien
  • 2 Jonagold appels
  • kurkuma naar eigen smaak
  • 8 scampi's per persoon (gepeld)
  • handvol koriander
  • 500 ml Solo Crèmefine Cuisine
  • peper en zout
  • 500 g tagliatelli
  1. Ontdooi de scampi's.
  2. Hak de uien fijn en snij de geschilde appels in kleine stukjes.
  3. Bruin de uien en de appels in Solo margarine.
  4. Voeg kurkumapoeder toe en meng goed.
  5. Voeg de eerder ontdooide scampi's toe en kruid met peper en zout. Meng het geheel goed, zodat alle smaken opgenomen worden.
  6. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe en verlaag het vuur.
  7. Voeg een beetje koriander toe (bewaar de rest voor de decoratie van het gerecht).
  8. Laat het geheel sudderen op een laag vuur en breng ondertussen de pasta aan de kook zoals vermeld op de verpakking.
  9. Serveer de pasta met de saus en werk af met koriander.
Sandrine Corman