Verrukkelijke Italiaanse Visschotel uit de oven

44 30 3 5
Aantal personen:
  • 4 visfilet ca 200 gram kabeljauw,zalm,victoriabaars etc
  • 200 gr feta of mooie schimmelkaas verbrokkeld
  • 2 citroenen 1 geperst de ander ontpit en in plakken
  • 2 grote uien gesnipperd en glazig gestoofd in wat olie
  • 4 teen knoflook gesneden en meegebakken met de uitjes
  • 4 grote vleestomaten ontpit in blokjes en meegestoofd
  • 1 handje tijm,oregano,basilicum,rozemarijn en peterselie
  • zeezout en peper uit de molen
  • 3 ons Hollandse garnalen
  1. Neem een ruime braadslee en leg de vismoten of filets er in. Bestrooi ze met peper en zout en met de kruiden en voeg het ui,knoflook en tomaten stoofje erover .
  2. Leg de kaas erop en besprenkel het geheel met nog wat olijfolie, de peterselie en citroensap.
  3. Zet de braadslee voor een goed half uurtje in een voorverwarmde oven van 190 graden.
  4. Versier met wat plakken citroen die kun je er ook op het laatst opleggen en nog mee laten bakken .
  5. Maak af met de garnalen, strooi die er net voor het serveren over .
  6. Heerlijk bij/met Turksbrood, aardappelpuree, rijst of een mooie pasta en een koele Muscadet
Love to Cook