verrassingseieren

1 30 0 5
Aantal personen:
  • • 15 cl pilsbier
  • 60 g paneermeel
  • • 1 ei
  • 2 soeplepels gesnipperde peterselie
  • 4 hardgekookte eieren
  • • 600 g kalfs- of varkensgehakt
  • • 1 komkommer
  • • 8 blaadjes sla
  1. 1.Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
  2. 2.Doe het gehakt in een slakom. Voeg er het ei, het paneermeel, de peterselie, het zout en de peper aan toe en meng goed.
  3. 3.Pel de hardgekookte eieren en omhul ze zorgvuldig met gehakt. Plaats ze in een ovenschotel, giet er het bier over en laat ze 35 min. bruinen in de oven.
  4. 4.Schil de komkommer en snij hem in fijne schijfjes. Snij de slablaadjes in reepjes.
  5. 5.Verdeel de reepjes over alle borden. Versier met schijfjes komkommer en leg er de verrassingseieren tussen.
  6. Delhaize Duel App
  7. rightcolumn-duel-228x233-nl
  8. Gerelateerde recepten
  9. Bagnat-tonijn_C1
  10. Bagnat tonijn
  11. 0
  12. Ceasar sandwich
  13. 0
  14. Salade-van-rundvlees-en-sperziebonen-met-wortelen_C1
  15. Salade van rundvlees en sperziebonen met wortelen
  16. 0
  17. Meer recepten
  18. Vind snel gerechten op basis van een ingrediënt
  19. zalm
  20. mosselen
  21. kabeljauw
  22. lamsbout
  23. kip
  24. champignons
  25. prei
  26. venkel
  27. witloof
  28. sinaasappel
  29. appel
  30. Receptengenerator
  31. Geef ingrediënten in die je nog in huis hebt, wij vertellen je wat je ermee kan maken! Je kan ook een
NelekeP