Verrassende aardappelen uit de oven

624 40 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • Zout
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 150 g spinazie in roomsaus
  • 150 g geraspte kaas
  • 125 g maïskorrels uit blik
  • 150 g kalkoenfilet
  • peper
  • bieslook
  1. Was de aardappelen grondig onder stromend water.
  2. Kook ze gaar in voldoende water met wat zout. Ondertussen kan U de spinazie ontdooien in de microgolfoven of in een kookpot.
  3. Laat de maïs uitlekken in een zeefje en rasp de kaas.
  4. Snij de kalkoenfilet in kleine blokjes en bak deze in de Solo.
  5. Breng alles op smaak met peper en zout.
  6. Voeg daarna de maïs en de spinazie toe en laat alles nog een 5-tal minuten sudderen.
  7. Snij de gekookte aardappelen in de lengte door en leg er enkele lepels van het kalkoen - spinaziemengsel op.
  8. Bestrooi met kaas en plaats nog even in een hete oven, op 180 - 200° voor ongeveer 5 minuten.
  9. Versier met enkele pijpjes bieslook.
Solo
Meer inspiratie

AardappelVoorgerecht