Verloren brood met bosbessen, maanzaadijs

406 30 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 600 ml kokosmelk
  • 100 g suiker (voor het ijs)
  • 50 g maanzaad
  • 120 g bosbessen
  • 60 g suiker (voor de bosbessen)
  • 4 el bosbessensiroop
  • 1 ei
  • 2 dl melk
  • 4 dikke sneden brood
  • Solo
  • 2 el suiker (voor het ei)
  1. Warm de kokosmelk op met de suiker en laat afkoelen, doe dit in een ijsbereider en bereid het ijs, voeg er net voor het einde het maanzaad aan toe.
  2. Smelt de bosbessen met de suiker en de siroop in een sauspan.
  3. Klop het ei los met de melk en de suiker en wentel hierin de sneetjes brood. Bak het brood in de Solo tot het goudbruin is.
  4. Snijd het brood in balkjes en serveer met het maanzaadijs en de bosbessen.
Solo