Video afspelen

Verloren brood à la croque monsieur

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 4 eieren
  • 50 cl melk
  • zout
  • kaneelpoeder
  • 200 g aardbeien
  • 8 plakken kramiekbrood
  • Solo Bakken en Braden
  • bruine suiker
  • Carte d'Or authentiek aardbeienroomijs
  1. Klop de eieren los en voeg de koude melk toe met een beetje zout en kaneelpoeder.
  2. Snijd de aardbeien en leg ze op vier sneetjes kramiek.
  3. Leg nu telkens het tweede sneetje brood erbovenop en druk stevig aan.
  4. Leg de boterhammen in een ruime ovenschaal.
  5. Giet het eiermengsel over de boterhammen.
  6. Laat de boterhammen goed weken, terwijl je ze af en toe omdraait.
  7. Neem een pan met antiaanbaklaag en smelt er een beetje Solo in.
  8. Bak de boterhammen hierin aan beide zijden bruin.
  9. Bestrooi de boterhammen tijdens het bakken met wat suiker zodat ze een beetje karamelliseren.
  10. Serveer met een bolletje Carte d'Or authentiek aardbeienroomijs.
Koken Op De Markt