' Verborgen cocktailworstjes '

31 15 4 5
Aantal personen:
  • 1 blik cocktailworstjes 400 gr
  • 6 vel bladerdeeg
  • 1 ei losgeklopt
  1. Haal het bladerdeeg uit de diepvries en laat ontdooien. Laat de cocktailworstjes uitlekken en dep ze droog. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Cocktailworstjes opgerold in dunne reepjes bladerdeeg.
  3. Snijd van een plakje bladerdeeg ca 8-10 dunne reepjes. Rol de cocktailworstjes een voor een in een reepje bladerdeeg en druk goed vast.
  4. Cocktailworstjes in een bladerdeeg jasje.
  5. Snijd een plak bladerdeeg een keer horizontaal en een keer verticaal door zodat je 4 kleine vierkantjes hebt. Smeer een beetje mosterd in het midden hiervan en rol er een worstje diagonaal in.
  6. Strijk de bladerdeeghapjes aan de bovenkant in met het ei. Strooi er eventueel nog wat geraspte kaas over. Zet ca 15 minuten in de oven totdat ze mooi bruin Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/
  7. BRON: http://www.leukerecepten.nl/
Love to Cook
Meer inspiratie

FransVleesAperitiefhapje