Venkel-radijssalade

0 15 0 5
Aantal personen:
  • 4 halve walnoten klein verkruimels
  • 1 venkel
  • 1 bos radijs in plakjes
  • 1 tl mosterd
  • 1 el olie
  • 1 el citroensap
  1. Wrijf de walnoten fijn en roer er de olie door.
  2. Klop het met 1 eetlepel water, citroensap, de mosterd en wat peper tot een sausje.
  3. Was de venkel en de radijs. Bewaar het fijne venkelgroen.
  4. Snijd de stelen en de onderste schijf van de venkel en snijd of schaaf de venkel in zo dun mogelijke plakken.
  5. Snijd de radijs in plakjes.
  6. 6Meng de saus door de groente en garneer met het venkelgroen.
  7. Heerlijk met gebakken aardappeltjes en een stuk gebakken vis.
  8. Salade bevat 135 kcal
  9. Bron Gezondheidsnet.nl
Love to Cook