Veldsla met gebakken zalmplakjes en kappertjes

60 17 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • sap van 1 limoen
  • 2 dl Solo Vloeibaar
  • 1 blokje Knorr finesse Mediterane bouillon
  • 600 g zalmfilet
  • 200 g veldsla
  • 2 eetlepels kappertjes
  • roze peper
  • versgemalen peper
  1. Haal de graten uit de zalm.
  2. Los het bouillonblokje op in 2 eetlepels Solo.
  3. Bestrijk vervolgens de zalm met de Solo en bak de mootjes kort in een hete pan met antiaanbaklaag.
  4. Was de sla en maak hem aan met peper, zout, de resterende Solo en het limoensap.
  5. Schik de zalm op koude borden, kruid met wat zout, peper, roze peper en de kappertjes.
  6. Schik daarna de salade eromheen.
Solo
Meer inspiratie

SaladeHoofdgerecht