Vegetarische Röstitaart

3 25 0 5
Aantal personen:
  • 1 pak rösti van 600 gram
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 1à 2 bollen mozzarella in plakken gesneden
  • 4`5 dikke vleestomaten in plakken
  • 3 el geraspte kaas
  • 1 prei in dunne ringen
  • 2 el tuinkruiden
  • peper en zout
  • 6 eieren losgeklopt
  1. Meng de rösti met de eieren.
  2. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de tuinkruiden erdoor.
  4. Vul de ingevette schaal met het mengsel.
  5. Verdeel de prei en dan de geraspte kaas erover.
  6. Snij de tomaten in dunne plakken en leg ze dakpansgewijs op de prei.
  7. Dek de tomaten af met de mozzarella.
  8. Zet de schaal onafgedekt 20 min in de oven.
  9. Leg ter garnering blaadjes basilicum op de tomaten.
  10. Serveer met een groene salade
Love to Cook