vegetarische lasagne

35 60 3 5
Aantal personen:
  • 1 doosje alpro soya tofugehakt
  • 1 blikje tomatenstukjes
  • 8 bosuitjes
  • 1 gele paprika
  • 4 dikke wortels
  • 1 kopje water
  • 60 gram boter
  • 2 eetlepels bloem
  • 400 gram spinazie
  • 1 doos lasagnevellen
  • 1 liter melk
  • 1 pakje kaas
  1. tomatensaus
  2. 1) snij alle groentjes( bosuitjes, paprika, wortels) en stoof ze gaar.
  3. 2) als ze gaar zijn doe er dan de tomatenstukjes bij en laat even pruttelen.
  4. bechamelsaus
  5. 1) smelt de boter
  6. 2) doe de bloem er in 1 keer bij en roer tot een gebonden saus
  7. 3)doe er melk bij tot een mooie saus en laat even opkoken
  8. 4) doe er een beetje kaas bij zodat je nog over hebt voor op de lasagne
  9. spinazie
  10. 1) maak de spinazie warm op een laag vuurtje.
  11. lasagne
  12. 1) leg een laag tomatensaus , dan een laag lasagne vellen , dan een laag bechamelsaus en dan een laag spinazie en dan nog lasagne vellen en blijf nu dit plaatje herhalen.
  13. 2) eindig met bechamelsaus en leg de kaas er op.
  14. 3) zet dan 35 - 40 minuten in de oven op 200°C
  15. eet smakelijk
riffffff