vegetarische lasagna

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 1/2 bosje lenteuitjes
  • 300 g lasagnavellen
  • 300 gr diepvrieserwten
  • 200 g verse spinazieblaadjes
  • 125 g mozarella
  • 50 g rucola
  1. verwarm oven op 180 °
  2. snipper uitjes fijn en stoof aan
  3. voeg diepvrieserwtjes toe en laat 5' meestoven
  4. voeg spinazie toe én rucola en laat nog een 5' meewarmen
  5. haal pan van het vuur
  6. voeg ricotta toe en meng door de groenten
  7. kruiden toevoegen
  8. snij mozarella in blokjes
  9. neem een diepe ovenschaal en leg laagjes
  10. - lasagnablaadjes
  11. - groentencrème
  12. - mozarellablokjes
  13. - lasagnablaadjes
  14. - groentecrème
  15. - mozarellablokjes
  16. bak 20' in de oven
desvannetje