Varkenswangetjes met Leffe 9

21 90 5 5
Aantal personen:
  • 1 kg varkenswangetjes
  • 400 ml wildbouillon
  • 1 flesje(33cl) Leffe 9
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1 koffielepel rozemarijn
  • 1 koffielepel tijm
  • 3 grote uien
  • 2 teentjes look
  • 100 gr spek (natuur)
  • 5 middelgrote champignons
  • P+Z
  • 2 eetlepels solo
  • maizena
  1. Bak de varkenswangetjes mooi bruin aan in de boter.
  2. Voeg dan de uien (die in grote stukken gesneden zijn) de fijn gesnipperde look het spek (dat in blokjes gesneden is) de tijm en de rozemarijn toe.
  3. Kruid ook met p+ z.
  4. Voeg dan het bier en de wildbouillon toe.
  5. Strooi er dan ook de bruine suiker over.
  6. Roer alles goed om en laat dit onder gesloten deksel heel zachtjes garen.
  7. Roer af en toe eens om.
  8. Doe er de laatste 10 min de in schijfjes gesneden champignons bij
  9. Bind dan met wat maizena.
  10. Smakelijk!!
kookmeisje