Varkensrolletjes met ham en kaas

694 27 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 kleine kool
  • zout
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 8 plakjes gruyère
  • 1 dl witte wijn
  • 2 dl bouillon naar keuze
  • 1 ui
  • peper
  • 8 sneetjes varkensfilet
  • 8 sneetjes gerookte ham
  1. Snij de ui fijn en de kool in dunne reepjes. 
  2. Verhit 2 eetlepels in een pan en bak de rolletjes aan alle kanten, tot het vlees goed doorbakken is.
  3. Kruiden met peper en zout.
  4. Leg een plakje varkensvlees op een bord, leg er een plakje ham op en daarna een plakje kaas. Oprollen en vastprikken met een houten prikkertje.
  5. Doe dit vervolgens met alle plakken. Verhit 2 eetlepels in een pan en bak de rolletjes aan alle zijden goed door.
  6. Giet de bouillon en de wijn over de rolletjes.
  7. Kook het vocht nu tot 1/3 in. Dien op op een bedje van kool.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht