Varkensmedaillons met scampi en chips van ‘vergeten groenten'

40 20 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 16 schoongemaakte scampi's
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout
  • 600 g varkensmedaillons
  • 4 aardperen
  • 2 aardappelen
  • peper
  • 1 zoete aardappel
  • Solo frituur olie
  1. Snijd de aardappelen, de zoete aardappel en de aardperen in fijne schijfjes.
  2. Bak ze 2 minuten op 140° in Solo Frituurvet. Leg ze op een schotel bedekt met absorberend papier.
  3. Droog de chips daarna gedurende 10 minuten in een op 100° voorverwarmde oven tot ze knapperig zijn.
  4. Kruid het vlees met peper en zout. Doe 4 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan, schroei het vlees aan alle kanten dicht en gaar het daarna in een op 200° voorverwarmde oven.
  5. Gaar de scampi's in 2 eetlepels Solo Vloeibaar en houd ze warm.
  6. Leg de varkensmedaillons op de borden, samen met enkele gebakken scampi's en werk af met de groentenchips.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht