Varkenshaasje met zongedroogde tomaten

1766 30 3 5
Aantal personen:
  • tagliatelle
  • zout
  • 1 dl light room
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 125 g mozzarella
  • 2 basilicumtakjes
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 1 teentje look
  • peper
  • 2 stuks varkenshaasjes
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de mozzarella in schijfjes.
  3. Was de basilicum en trek er de blaadjes af.
  4. Snijd de tomaten in reepjes.
  5. Pel en plet de knoflook en meng met de Solo.
  6. Snij de varkenshaasjes horizontaal doormidden.
  7. Bestrijk de varkenshaasjes met de knoflook Solo.
  8. Beleg één helft van de varkenshaasjes met de mozzarella, tomaten en basilicum.
  9. Dek af met de tweede helft en bind samen met keukentouw.
  10. Leg de varkenshaasjes in een ingevette vuurvaste schaal en zet 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
  11. Draai de varkenshaasjes om.
  12. Kruid het vlees met peper en zout.
  13. Voeg de light room toe en zet nog 5 minuten in de oven.
  14. Snij het vlees in niet te dunne sneetjes. Garneer met fijngehakte basilicum en dien op met tagliatelle.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansVleesHoofdgerecht