Varkenshaasje met mozzarella, tapenade en Serrano ham

21 40 3 5
Aantal personen:
  • 6 plakjes Serrano ham of meer afhankelijk van de grootte van de haasjes
  • 1 bol buffel mozzarella
  • 4 el olijven tapenade of andere naar keuze
  • 4 varkens haasjes van gelijke grootte 100-150 gram
  • 1 el goede olijfolie
  • ovenschaal
  1. Halveer de varkenshaasjes in de lengte, of laat het je slager even voor je doen. Klap de haasjes open en besmeer de ene helft met de olijventapenade, en beleg de andere helft met plakken mozzarella.
  2. Klap de haasjes dicht en omwikkel ze met de serrano ham.
  3. Tot hier kun je de haasjes voorbereiden.
  4. Makkelijk met gasten, want ze hoeven dan alleen nog maar 20 minuten in een oven op een temperatuur van 180 graden.Zet na de gaartijd de oven uit en laat nog 5 minuten nagaren.
  5. Eigen recept en foto
Love to Cook